Da li znate koja je najsavremenija genetska laboratorija na svetu?

Ove srede na blogu Trudna i bezbrižna by NIFTY predstavljamo vam svetski poznatu i priznatu kompaniju koja je lansirala u svet genetske prenatalne NIFTY testove.

NIFTY je vrhunski test koji se nalazi na apsolutnom vrhu napretka u genetici. Ovo nije samo klinički navalidiraniji test već i zlatni standard. Lekari ga koriste jer znaju da će im NIFTY pružiti pouzdan i kvalitetan rezultat. Razlog kvaliteta i vrhunskih performansi NIFTY testa leži upravo u posvećenosti i napretku koji svakodnevno postižu stručnjaci u kompaniji BGI.

 

Ovde mozete pogledati kratak, ali veoma detaljan video o NIFTY testu:

 

Uopšte, započeti priču o modernoj genetici, pogotovo u poslednjih dvadesetak godina, prosto nije moguće a da se ne pomene kompanija BGI. Bez obzira da li je u pitanju istraživački rad i hiljade publikacija u najeminentnijoj stručnoj literaturi, ili je reč o Human Genome Project, ili o neinvazivnoj prenatalnoj dijagnostici, koristeći NIFTY kao proizvod – kompanija BGI koja ima najsavremenije laboratorije na svetu, uvek predstavlja vodeću instituciju na globalnom nivou.

Objasniti šta je sve BGI uradio u poslednjih dvadeset godina za ceo svet na polju genetike koristeći tekstualni format, moglo bi da zauzme celu jednu knjigu. Da ne bismo pisali knjigu, ovde vam predstavljamo kratak video koji će pokazati istoriju i ogromne napretke koje je kompanija BGI postigla, jer je ipak najbolje kada sve vidite svojim očima.

Najbolji pokazatelj koliki ugled u svetu uživa NIFTY test je taj što je do sada preko 2 miliona žena širom sveta uradilo ovaj neinvazivni prenatalni test! 

Još neophodnih informacija možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu: www.niftytest.rs kao i na Facebook i Instagram profilima.

Ostale tekstove iz kategorije Trudna i bezbrižna by NIFTY možete pročitati klikom ovde!

Poznate mame poklonile su poverenje NIFTY testu. Ovde saznajte koje!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.