BranArt nakit – Pokažite svetu ko ste

Svaka od nas je pomalo Keri Bredšo i gaji po barem jednu veliku strast prema modnim aksesoarima. U mom slučaju, iako nisam imuna na cipele, radi se o minđušama. Bilo da su dugačke, sitne, alke, peruške – jednostavno im ne mogu odoleti. Međutim, prava manija nastupila je kada sam sasvim slučajno otkrila BranArt.

Što se samog brenda tiče, ne radi se samo o minđušama, već o celom asortimanu nakita, kao i o izradi keramičkih figura. Ono što ovaj brend izdiže visoko iznad ostalih jeste neverovatna kreativnost, šarolikost i ogromna inspiracija. Svako može pronaći nešto za sebe – od devojčice, devojke pa do jedne zrele dame. BranArt je istovremeno i sanjalački i buntovan i šik i individualan, ali takođe pruža mogućnost da se sami izrazite i ponesete svoje ideje. Jednostavno must have.

Brano, da li nam možete predstaviti svoj brend kroz nekoliko rečenica?

BranArt brend postoji od 2005. godine. U početku sam pravila razne figure od keramike, upotrebne predmete (činije, vaze…), nakit od keramike… Minđuše i uopšte nakit koji pravim je bio u prvom trenutku namenjen deci, da bi se vremenom pokazalo da su i odrasli ljudi samo velika deca. 🙂

14997087_10154703428579419_1866317986_n

Odakle izvire vaša inspiracija?

S obzirom na to da volim da se igram i imam sreće da u tu igru mogu da uključim i svoje dve ćerke, sve ideje upravo crpim iz te igre.

Na koji način pravite vaš nakit?

Osnova nakita je metal koji oblikujem na presi, a zatim presvlačim platnom. Pored veštih ruku, potrebno je znanje grafičkog dizajna, rad na kompjuteru i puuuno ljubavi.

15057962_10154703428269419_1963265634_n

S obzirom na to da radite po porudžbini, koliko vas raduje razmena ideja sa vašim kupcima?

Volim da saslušam ideje svojih kupaca i presrećna sam kada su oni zadovoljni. Ceo proces izrade je za mene jedna lepa igra, pa su novi drugari uvek dobrodošli.

Šta sve BranArt nudi?

BranArt je trenutno asocijacija na nakit (minđuše, ogrlice, narukvice, broševe…), jer je on najzastupljeniji i njemu sam najviše posvećena, ali u budućnosti će biti asocijacija i na druge modne detalje.

15033795_10154703428589419_1653038596_n

I za kraj, recite nam gde vas kupci mogu naći?

Sve informacije vezane za prodajna mesta uvek možete dobiti na Facebook stranici branartbybrana.

Nositi BranArt znači izraziti se, pokazati svoj stil, ali i svoje ja. I zato vam preporučujemo da što pre nabavite svoj prvi komad nakita, i na suptilan način pokažete svetu ko ste.

Brana je za naše čitateljke pripremila tri kompleta nakita! Posetite našu Facebook stranicu i saznajte više o nagradnom konkursu!

Teodora Vuković
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.