Aleksandra Troicki bezbrižna tokom trudnoće – evo zašto!

Teniser, Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra 16. juna dobili su ćerkicu Irinu. Ponosni roditelji naslednici su ime dali po Viktorovoj baki, a osim što je nasledila ime, ponosni su i na to što je malena devojčica mirna i dobra beba.

I dok je javnosti veoma bitno kojeg je pola novorođenče, kako se zove, da li je crno ili plavo i na koga liči, svim supružnicima, pa i Aleksandri i Viktoru od prvog dana kada su saznali da će postati roditelji, bilo je bitno samo jedno – da mama i beba budu dobro. Budući da su, zbog prirode poslova kojim se bave, građani ne samo Srbije, već i čitavog sveta, veoma su upućeni u to kako, kada se i koje prenatalne analize rade u svetu.

Aleksandrinu trudnoću vodila je doktorka, Biljana Živaljević, a već u prvim mesecima trudnoće mladi bračni par odlučio se i da uradi neinvazivni prenatalni test NIFTY. Ovo je jednostavan, brz i veoma bezbedan test koji pruža najdetaljnije informacije u vezi sa zdravljem bebe.

Postupak je bezbolan i neinvazivan, što potvrđuje i Aleksandra. Stučno osoblje laboratorije Konzilijum izvadilo joj je krv, a uzorak je poslat u Hong Kong na testiranje u najsavremenijoj laboratoriji na svetu. Stručnost i kredibilitet, između ostalog, potvrđuje i to što do sada uspešno izvedeno preko 2.000.000 NIFTY testova širom sveta. Za samo sedam dana srećan par dobio je vesti da je rezultat negativan, što znači da je sa njihovom, sada već rodjenom ćerkicom sve u najboljem redu.

Po dobijanju lepih vesti, par je spakovao kofere i otputovao na drugi kraj sveta, u Australiju, gde je Aleksandra bodrila svog supruga na turniru. NIFTY test omogućio im je da tokom Aleksandrine trudnoće budu bezbrižni, a precizni rezultati, koje on daje, dozvolili su roditeljima da nesmetano obavljaju sve poslovne aktivnosti bez brige.

Trudnoća je dar i blagoslov za svaku majku i zato je veoma važno da taj period buduće mame iskoriste za uživanje i pripremu za majčinstvo bez stresa i strahova.

Mama Aleksandra se, samo nekoliko dana posle porođaja, zahvalila na Instagram profilu NIFTY Srbija timu stručnjaka koji zastupa ove prenatalne testove u Srbiji jer je tokom trudnoće bila bezbrižna zbog rezultata koje svaka majka želi za svoje dete.

 

Još informacija u vezi sa Nifty testom možete saznati na njihovom sajtu: www.niftytest.rs

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.