8 filmskih predloga koje morate odgledati za Noć Veštica!

Ako ste ovaj petak veče zamislili kao klasično jesenje veče sa šoljom čaja, ušuškani pod ćebencetom, u pidžami, uz dobar film, možda bi bilo zabavno da ispečete parče tikve, sa cimetom i medom, čaj zamenite toplom čokoladom, pozovite prijatelje na movie night, ili jednostavno okupite svoju porodicu ispred tv-a, nakon napornog vikenda i pustite jedan od nezaboravnih filmova inspirisanih Halloween-om, koji se danas proslavlja u Americi, a sve veću popularnost stiče i širom Evrope.

Naša Halloween movie lista je svakako jesenja preporuka za vas…

Mom’s got a date with a vampire

Porodični film u diznijevoj produkciji savršen je izbor ako planirate porodično filmsko veče, sa gomilom pitanja koje će mališani postaviti gledajući zanimljiv film u kome jedna mama i ne sluti da je u opasnosti dok izlazi sa vampirom, od koga je njena deca pokušavaju spasiti.

The Craft

Ako ste fan naučne fantastike Halloween je idealno vreme da pogledate film o 4 odbačene tinejdžerke, koje prelaze na mračnu stranu, kada isprobaju mračnu magiju, međutim, ono što one ne shvataju ozbiljno je da crna magija uvek ostavlja posledice.

Beetlejuice

Komedija u kojoj je kuća dva potpuno obična duha zaposeta gomilom živih ljudi, započinje, kada oni nemoćni pred ljudima, u pomoć pozivaju nešto strašnijeg duha Beetlejuice-a, koji na komičan način, uspeva da zaplaši, ali i zadivi ljude.

The Adadms Family

Noć veštica je pravo vreme da se podsetimo kultne, genijalne i po svemu neobične porodice Adams.

Halloween

Zaista je suvišno da vam dajemo sinopsis ovog kultnog filma, a ako ga do sada još niste pogledali, onda on definitivno mora biti vaš večerašnji izbor!

Hocuse Pocuse

O da, omiljeni diznijev film o 3 veštice, koje je nestašni dečak podmladio i probudio iz sna, a koje traže način da ostanu budne zauvek, nesposobne da se uklope u modernom svetu, dovešće vas do suza.

The Nightmare before Christmas

Crtani u režiji Tima Bartona, probudiće u vama prazničnu euforiju i malo pre vremena, ali će vas nasmejati do suza, kada vidite šta se dogodi kada čudovišta iz sveta u kome je stalno Halloween, sasvim slučajno dospeju u naš svet.

Harry Potter maraton

Jesen je vreme da ponovo proživimo priču uz koju smo odrastali, da u nju uputimo naše mališane, ili se jednostavno sami zaputimo put Hogvortsa i oživimo uspomenu na najveće filmsko prijateljstvo 3 mlada čarobnjaka.

Uživajte večeras u malo fantastike, priči o nekim bićima, koja nisu baš poput nas, ali imaju svoj priče i emocije, zabavite se i opustite, jer počinje vreme za vas!

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.