6 novih načina da nosite cvetne dezene


Nikad ne omane: čim krene proleće i dan postane duži, modni svet naprosto eksplodira i procveta. Ove sezone nema mesta suptilnim i delikatnim printovima, već na modni presto dolaze cvetni dezeni i vezovi u svim oblicima i bojama.

Evo šest načina kako da iznesete najlepše cvetove ove sezone:

Bomber jakna

Trend koji vlada još od prošle jeseni dobija sezonsku ,,nadogradnju“, te ga odasvud krase printovi, čime se postiže savršeni balans između sportskog i zavodljivog.

Farmerice za vezom

Ovaj vanvremenski komad odeće inspirisan vintage stilom otišao je korak dalje: vezom ukrašene farmerice bi u potpunosti pristajale Vudstoku. Ukombinujte ih sa uglađenom košuljom i potpeticama i nećete pogrešiti.

Papuče sa brokatom

Zamišljamo kako ove elegantne papuče možda nose milijarderi u svojim ogromnim kućama. Drugim rečima, nekako su fensi i suptilne u isto vreme. Rizičan modni potez, ali može se i te kako isplatiti!

Print na bluzi

Zaboravite sve negativno što su vam govorili o cvetnim printovima. Niti su staromodni, niti detinjasti. Odvažni, veliki cvetovi izgledaju izuzetno moderno i odraslo, čak i na blago providnoj bluzi.

Kratke čizme

Nemojmo zaboraviti da je kiša sastavni deo proleća. Raznobojni cvetni motiv daje klasičnoj čizmi do članaka potpuno novi život, a istovremeno održava vaša stopala suvima.

Kožna jakna sa vezom

Bajkerka i dete cveća zvuči kao nešto što se međusobno isključuje, ali ova jakna dokazuje suprotno. Što je najlepše, sa godinama će biti sve bolja.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.