5 svetskih Instagram zvezda

Poslednjih godina ušli smo u novu eru društvenih mreža – eru Instagrama. Glavna društvena mreža za sve vrste događaja, a takmičenje za veći broj pratilaca i lajkova je krenulo kao lavina. Mi smo odabrali 5 devojaka sa svetske scene koje su po nama prave zvezde Instagrama. One inspirišu svojim stilom, izgledom i kreativnošću.

Krenimo!

Emma Spiliopoulos (@em.spiliopoulos)

Emma je insteresantna devojka koja na fotografijama retko pokazuje svoje lice, ali je zato pravi umetnik kada govorimo o odeći, tj. modi i sa svojim profesionalnim i zanimljivim fotografijama zaslužila je mesto na našoj listi. Njene odevne kombinacije vas definitivno neće ostaviti ravnodušnima!

Najbolja fotografija:

1,2,3 or 4?

A post shared by EMMA SPILIOPOULOS (@em.spiliopoulos) on

Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005)

Jedanaestogodišnja malena Ruskinja zvezda je koja se već oprobala u modelingu i glumi. Preselila se u SAD, ali i dalje sve ostavlja bez daha svojom lepotom. Nije ni nas ostavila ravnodušnima. Svojom harizmom, osmehom i prelepim slikama na Instagramu zaslužila je 4. mesto na MCT listi. I ne brinite, ovoj devojčici Instagram nalog vodi njena mama. 🙂

Najbolja fotografija:

Zendaya (@zendaya)

Bronzanu medalju MCT liste dodelili smo mladoj glumici, pevačici, plesačici, modelu ili da jednostavno kažemo – zvezdi Instagrama  –  Zendayi. Zendaya dolazi iz Los Anđelesa. Tek joj je 20 godina, a svi je već znamo iz Diznijevih filmova i serija, kao i iz saradnji sa mnogim velikim modnim kućama, od kojih je najskorija bila sa Dolce&Gabbanom.

Najbolja fotografija:

Self explanatory… #internationalwomensday

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Winnie Harlow (@winnieharlow)

Dvadesetdvogodišnja kanadska lepotica po mnogo čemu je posebna. Ono što je svakako razlikuje od drugih devojaka je Vitiligo, odnosno stanje koje uzrokuje depigmentaciju na nekim delovima kože. To je nije nagnalo da odustane od svojih snova i postane manekenka. Winnie Harlow se time ponosi, te je svojom hrabrošću osvojila svet. Postala je zaštitno lice mnogih brendova i prošetala brojnim modnim pistama, a nas su njene zanimljive fotografije na Instagramu dovele do odluke da joj dodelimo drugo mesto.

Najbolja fotografija:

🌺Always inspired @champagnepapi (ur seats stolen now)

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Xenia Tchoumitcheva (@xenia)

Prvo mesto MCT liste uzela je plavokosa rusko – švajcarska glumica, blogerka i model. 29 joj je godina i svakodevno objavljuje zanimljive slike u različitim odevnim kombinacijama, a često nas počasti i po kojim live videom. Njena lepota, stil i prefinjenost učinili su da postane jedan od najvećih favorita MCT tima.

Najbolja fotografija:

Sunday we chill. Finally.

A post shared by XENIA TCHOUMI (@xenia) on

Nikolina Budimir – Bekan

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.