3 youtube kanala idealna za fitness motivaciju – Počnite da vežbate već danas!

Danas je prvi ponedeljak u novom mesecu i čini se da je sada pravo vreme da pokrenemo onaj dobro poznati razgovor o postizanju idealne linije do Nove godine.

Naravno, svi se mi opustimo kada prođe sezona prozračne i lepršave garderobe i nabacimo neko kilo viška, međutim kako su zimski dani idealan period da se ugojimo, baš to je vreme kada bi trebalo da povedemo računa o ishrani i odlučimo se da fizičku aktivnost uvedemo sebi kao deo svakodnevne rutine.

Kako bismo vas dodatno motivisali na zdraviji lifestyle i izazvali vas da u najluđoj noći postignete perfektan izgled, istražili smo neke od najboljih fitness kanala na youtube-u, koji će vam omogućiti da svakodnevno kod kuće odradite polučasovni trening koji će pokrenuti vaš metabolizam i oblikovati vaše telo.

Holly Dolke

Holly je sjajna fitness instruktorka koja u udobnosti svoga dana snima treninge, kako za specifikovane mišićne regije, tako i za celo telo. Pored isplaniranih, intenzivnih treninga, holi svakog četvrtka izbacuje i kratke klipove sa savetima o zdravoj ishrani i efikasnom mršavljenju, koji vam mogu poslužiti i kao dodatna motivacija za zdravu dijetu.

Fitnessblender

Reč je o kanalu koji vodi bračni par, sa posebnim treninzima za nju i njega. Ovi inspirativni treninzi takođe su idealni za kućne uslove, a posebno su dobri za početnike, jer nisu jakog intenziteta. Od kardio treninga, do vežbi snage, sve što možete da zamislite pronaći ćete na ovom youtube kanalu.

Pamela Reif

Zanosna Pamela Reif sama po sebi je motivacija da krenete da sledite njene fitness savete, kako biste postigli da i vaše telo izgleda podjednako zanosno. Milionski pregledi njenih videa govore u prilog njihovoj efikasnosti, pa vas pozivamo da i vi već danas počnete da vežbate sa Pamelom.

Odaberite da budete zdrave i osećate se lepo u svojoj koži, dokažite sebi da možete, postavite pred sebe realne ciljeve i već danas počnite da vežbate, kako biste tokom zime očuvale liniju, bez potrebe da se početkom proleća podvrgnete ne tako zdravim, rigoroznim dijetama.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.