3 vodeća hair trenda u farbanju kose za 2020. godinu!

Čini se da je minimalizam u 2020-oj jedan od omiljenih beauty trendova, a tako je i u farbanju kose. Ove sezone posebno će biti popularne nove tehnike izvlačenja pramenova, a male promene idealne su baš u proleće, kada svaka od nas želi da unese malo svežine u svoj izgled.

Ove godine vodeće tehnike su one nešto prirodnije, a posebno su popularne hladnije nijanse kose. Kao i svake sezone, osnovno pravilo pri odabiru promene je da se odlučite za boju, koja se savršeno stapa uz vaš ten.

#Rooted Tweed

Ova tehnika podrazumeva nešto tamniji koren i kombinaciju žućkastih i pepeljasto plavih pramenova. Ovo je prirodan look koji je pre svega veoma jednostavan za održavanje. Prirodna boja korena celom koloritu daje dublju dimenziju.

#Rose-Dipped Ends

Prolećna svežina ovog proleća dolazi u novom hair trendu koji inspirisan rose gold zlatom donosi ružičaste ofarbane krajeve. Ova tehnika najbolje izgleda na prirodnoj smeđoj kosi, a promenu unosi bez potrebe za farbanjem cele kose.

#Glass Blonde

Ovu savršenu, prljavo-plavu boju kose već dugo nosi model Josephine Skriver. Pola savršenstva ove boje obezbeđuje prirodno plava nijansa, a ostatak priče obezbeđuje savršen sjaj. Ni previše topla, ni previše hladna ovo je nijansa pogodna za sve vas koje volite neutralne, jednostavne, a opet lepe promene.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.